Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Busbestillingen kom ikke på Byrådsmødet?

Dan Hoffgaard, Fagerholtvej 4A, Ferslev, Borgernes Liste

Jeg var dybt målløs da jeg så agendaen for Byrådsmødet til 26 april.

Jeg så her til min store forbavselse at busbestillingen ikke var på Byrådsmødet, hvilket (så vidt jeg er orienteret) ikke er sket før. Jeg tror at det er blevet besluttet kort tid inden, at busbestillingen ikke skulle med på dette Byrådsmøde. Men hvorfor ikke.?

Trafikselskabet Movia skal modtage busbestillingen senest 1. maj – 2017

Det var åbenbart et sårbart emne, siden Teknisk Udvalg valgte at Busbestillingen ikke skulle på Byrådsmødet, velsagtens for ikke at få for mange verbale øretæver, og samtidig for ikke at skulle tabe ansigt så tæt på et kommunalvalg - UHA - UHA.

Vi / Borgernes Liste havde meldt ud offentligt at vi ville stemme nej til Busbestillingen, selvfølgelig fordi mit / vores køreplanforslag var et bedre forslag for borgerne på Hornsherred, og ville kunne løse endnu flere transportproblemer end det forslag som Teknisk Udvalg / Forvaltningen / Movia har formået at brygge sammen.

Og det ville jo ikke se så godt ud hvis flere Byrådsmedlemmer evt. fulgte trop og stemte nej, så Busbestillingen ville blive nedstemt.

Teknisk Udvalg har åbenbart ment at det må være nok at busbestillingen havde været i offentlig høring, hvilket (set med mine øjne) bare et spil for galleriet. Jeg tror faktisk at borgerne har svært ved at gennemskue en sådan høring, som sandsynligvis af samme grund heller ikke har den store effekt, hvilket sikkert også er meningen.

Men så TROR borgerne da at de er blevet hørt.

Publiceret: 04. Maj 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt