Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Borgerne skal mærke at det går godt i Frederikssund Kommune

Hans Andersen (V), medlem af Frederikssund Byråd og medlem af Folketinget, Fyrrebakken 24, 3600 Frederikssund

Venstre er meget tilfredse med indgåelse af en bred budgetaftale for 2018. Frederikssund Kommune har en sund økonomi. Det giver mulighed for at sætte personskatten ned i 2018. Skatteborgerne skal mærke, at det går godt.

Vi prioriterer fortsat kernevelfærden med styrkelse af ældreområdet og øget fokus på de mindste skolebørn med et projekt med flere voksne i de mindste klasser. På skoleområdet har vi også aftalt at øge indsatsen for bedre og renere toiletter. Vi fastholder landsbypuljen til at støtte lokale projekter i vores mange landsbyer.

Vi investerer fortsat i hele kommunen med børnehus i Skibby, idrætscenterdannelse i Jægerspris, hel cykelsti i asfalt til Kulhuse i 2019 og vi fastholder visionen for Idrætsbyen med ekstra midler til kommende boldbaner. Vi arbejder videre med visionen for Fiomagrunden, så vi i den kommende valgperiode kan få opført et nyt og moderne bibliotek og boliger.

Tak til Socialistisk Folkeparti, Borgernes Liste, Konservative Folkeparti, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet for konstruktive drøftelser og forhandlinger om budgettet for 2018. Venstre er ærgerlige over, at Socialdemokratiet ikke i år ville være med i den brede budgetaftale for 2018, men vi håber at vi alligevel kan fortsætte det brede samarbejde i byrådet, som kendetegner Frederikssund Kommune.

Publiceret: 05. Oktober 2017 21:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund

Valget netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt