Jason Watt kører for kræftramte børn

Sportscar Event, der gi’r ture i sportsvogne til glæde for kræftramte børn, kører i år med en ny bil nummer et, bilen, der vandt på Le Mans, og det endda med Jason Watt bag rattet. Du kan faktisk komme med en tur

Af
Michael Harsvik

Michael Harsvik

Til sæson 2018 har Sportscar Event, kredsen af sportsvogns-ejere, der gi'r ture på en racerbane, en ny bil som feltets nummer et: En Ford GT. ”What,” tænker sportsvognskendere her, Ford GT, som den, der vandt på Le Mans? Og bilens ejer, tidligere racerkører Jason Watt kan svare ”Yes!” uden at ryste på stemmen. ”Ford-Watt” er blevet den første danske ejer af bilen, som Den Blå Oval genskabte for at fejre den legendariske sejr til Ford GT40 i 1966. I øvrigt med en fornyet sejr 50 år senere.

Den i øvrigt ufatteligt lave bil er gjort klar til sæsonen i fartgrøn Jyske Bank-bemaling – og Jason Watt er klar til at finde samtlige 650 heste frem, når sæsonen starter den 26. maj.

Jason Watt jubler:

”Jeg glæder mig rigtigt meget til at få lov til at køre den nye bil nummer et til Sportscar Event! Jeg er stolt over at være ”forfremmet” til at blive hovedbilen. At trykke på startknappen og få det første glade ansigt med ud at køre på en rigtig bane.”

Sjællandsringen

Første af 2018-sæsonens tre Sportscar Event køres på FDM Sjællandsringen lørdag den 26. maj, kort tid efter er det asfalten på FDM Jyllandsringen, der får lov at mærke suset af en Watt GT. Efter sommerferien køres på HCA Airport nord for Odense.

Turene koster fra 200 kr. for et par omgange i en lille Lotus fordi 800 kr. for en Porsche-tur til 1.600 kr. for to lavtflyvende omgange med Jason.

Sportscar Event idé er faktisk ganske enkel: En seriøst hurtig sportsvogn. Plus en hurtig racerbane. Samt en kører, der ved, hvor speederen sidder.

Dét er den enkle opskrift på Sportscar Event, hvor bilernes ejere tre gange om året gi'r ture på f.eks. FDM Jyllandsringen og donerer de indkørte penge til sygdomsramte børn i først og fremmest Børnecancerfonden. At en enkel opskrift kan være effektiv viser beløbet, der er kørt ind: 19,7 mio. kr. i løbet af de seneste seks år, oplyser eventchef Jack Mogensen.

Se lige den 510 hk’s Alfa Romeo – der er plads til tre passagerer, og så koster en tur jo pludseligt kun en tredjedel. Men hele beløbet går til først og fremmest Børnecancerfonden.

Se lige den 510 hk’s Alfa Romeo – der er plads til tre passagerer, og så koster en tur jo pludseligt kun en tredjedel. Men hele beløbet går til først og fremmest Børnecancerfonden.

De buldrende US-jern har altid et stort publikum til Sportcars Event. Nyeste med V8 og en lyd, ingen kan overgå, er denne Chevrolet Camaro ZL1 med 650 hk.

De buldrende US-jern har altid et stort publikum til Sportcars Event. Nyeste med V8 og en lyd, ingen kan overgå, er denne Chevrolet Camaro ZL1 med 650 hk.

Sportscar Event 2018

26. maj FDM Sjællandsringen
9. juni FDM Jyllandsringen
15. september HCA Airport, Odense

Publiceret 18 May 2018 09:58

Integration i Frederikssund kommune.

Jeg har gennem mit frivillige arbejde i Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, Venligboerne og privat mødt rigtig mange flygtninge de sidste 3 år.

Det har været og er berigende bekendtskaber og flere er blevet mine gode venner i dag.

Det har været spændende, at følge Kommunens indsatser og politik, og jeg må sige, at det meste har været fornuftigt nok! Sprogskolen, som vi har kontakt med, gør et fint arbejde og vi forsøger at hjælpe med lektier der. Tal dansk Cafeen i Frivilligstedet om torsdagen bliver stadig brugt, og dette giver også mening.

Uden for Frederikssund lyder det, at Integrationssteamet er rigtig gode, applaus til Jer!

I Dansk Flygtningehjælp er vi ret afhængige at § 18 midler, til at arrangere udflugter, købe kaffe mv til cafeen osv. Håber vi vil fortsætte med at modtage.

De fleste flygtninge jeg kender har fået job og er blevet selvforsørgende, hurra for dette! Det er dog hovedsagelig mændene.

Jeg kunne ønske mig at især kvinderne bliver hjulpet mere. De vil også gerne have egen indtægt og ikke skulle klare sig for mandens indtægt alene, det er svært.

Kunne man spørge ind til hvad de er gode til? Kulturen i mange lande lever på at drive små virksomheder. Kunne man hjælpe med at igangsætte en lille forretning i Frederikssunds tomme butikker. Det være sig en lille restaurant, syværksted, handel m.v. Her kunne et kursus i momsregnskab, hygiegne m.v. være en hjælp, og også en startkapital er nødvendig.

Huslejen i Frederikssunds tomme forretninger er temmelig høj ! Betaler vi skatteydere dette underskud for indehaverne ??

Der er stadig meget som kunne gøres hvis viljen og ”ud af boksen” tanker kunne indfinde sig.

Svensk jazz til Ejegod Jazzklub

slangerup Svenske Papa Piders Jazzband er et af Göteborgs mest populære jazzbands, og lørdag 27. oktober kommer det til Slangerup og spiller i Ejegod Jazzklub.

Papa Piders Jazzband var et af Göteborgs populæreste jazzbands fra begyndelsen af 1960’erne og cirka 25 år frem. Bandet, der blev et begreb i Göteborg, vandt et antal jazzkonkurrencer og var et af de første, der spillede udenlands. Da bandet stoppede i midten af 1980’erne, var tiden i 2010 inde til en ny start.

På initiativ af bandets trommeslager, Bosse Lindgren, har bandet fået en ny besætning, som kommer til Slangerup.

De spiller revival-jazz med megen sang og en del skiffle, som den blev spillet under det traditionelle boom i England, altså sådan musik, som spilles af f.eks. Acker Bilk, Ken Colyer og Chris Barber.

De håndplukkede musikanter med stor erfaring fra den europæiske jazzscene, hvilket garanterer et højt musikalsk niveau, spiller i Kingoskolens Teatersal på Strandstræde 28A i Slangerup

Læs mere om arrangementet på ejegodjazzklub.dk.

jbe

Fake News. Fake News.