Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bedre velfærd før skattelettelser

Tina Tving Stauning, Gruppeformand og Borgmesterkandidat, Socialdemokratiet

Socialdemokraternes holdning har hele tiden været klar. Vi vil bedre velfærd frem for skattelettelser, og vi ønsker at stoppe op og trykke på pauseknappen i forhold til de mange anlægskroner, som vi hælder i veje, baner og ekstra parkeringspladser omkring den nye Idrætsby.

Dansk Folkeparti, SF, Konservative, Venstre og Borgernes Liste fastholdt, at skattelettelser for 20 millioner var et ufravigeligt krav. Samme kreds fastholdt også, at Idrætsbyen, der hen over årene er vokset til en regning på mere end 141 millioner kroner, yderligere skal have tilført 14 millioner i de næste par år. Her siger vi stop. Med udsigten til at skulle spare i omegnen af 50 millioner kroner næste år er der slet ikke råd. Vores velfærd er i forvejen under pres. Socialdemokraterne forhandlede budgetaftale til det sidste, og der er mange gode tiltag i forligets grundpakke, men de borgerlige ville et ”alt eller intet”. Derfor er vi ikke med.

Socialdemokratiet vil gode forhold for alle ældre og ordentlige vilkår for alle vores børn og unge. Det kræver en klar prioritering af velfærden og en sund kommunal økonomi, også på den lange bane. Millionerne kan jo kun bruges en gang.

Publiceret: 05. Oktober 2017 21:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund

Valget netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt