På J.F.Willumsens museum går man ind i det nye år med flere nye tiltag.
På J.F.Willumsens museum går man ind i det nye år med flere nye tiltag.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bag om kunsten på Willumsens Museum

Som noget nyt inviterer J.F. Willumsens Museum hver anden søndag i hver måned til familiesøndag med forskellige kreative aktiviteter for både store og små i museets bemandede værksted. Første gang er søndag d. 14. januar og temaet for denne dag vil være graffiti-workshop, hvor både store og små blandt andet kan være med til at udsmykke museumshavens graffitivæg. Samme dag skydes også museets nye koncept, Willumsen – bag om kunsten i gang.

Willumsen - Bag om kunsten

Den 14. januar kan du komme helt tæt på, når museets dygtige ansatte og andre kunstkendere fortæller om museets udstillinger og arbejdet hermed. Hør blandt andet kunstsamler Jens-Peter Brask fortælle om sin kunstsamling, der vises på museet i udstillingen The Brask Collection meets Willumsen.

Museumsdirektør Lisbeth Lund fortæller om museets righoldige arkivmateriale med Willumsens brevkorrespondancer, notesbøger, dagbøger, udkast til erindringer, fotosamling med mere, som kunstneren testamenterede til museet som en del af sin samling.

Workshops for voksne og børn

Udover graffitiworkshopsne i museets kreative værksted og i museumshaven, vil der for de voksne være mulighed for at deltage på et croquishold. Det kræver ikke nogle særlige forudsætninger, alle er velkomne – vil man være sikker på en plads, er det dog en god idé at tilmelde sig via museets hjemmeside www.jfwillumsensmuseum.dk

Familiesøndage og Bag om kunsten løber fra kl. 11-15 og er gratis at deltage i, når entreen til museet er betalt. Børn under 18 år har fri adgang til museet.

Publiceret: 09. Januar 2018 10:39

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt