For et årti siden var
For et årti siden var "aviskampen" næsten garanti for sæsonrekord på Frederikssund Stadion. Sådan må det også gerne blive torsdag, når Frederikssund møder Brøndby. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Aviskampen er tilbage

Lokalavisen og FIK genoptager i årets første hjemmekamp en gammel tradition på stadion.

 

 

 

Alle kommunens  borgere inviteres nemlig gratis til fodbold, når kommunens bedste hold møder Brøndby torsdag den 13. april klokken 13:00. Og så er der gaver fra klubbens sponsorer til de fremmødte.

 

 

 

Op gennem halvfemserne og efter årtusindeskiftet var der på det nærmeste garanti for sæsonrekord på lægterne, når Lokalavisen, FIK og sponsorer inviterede til gratis bold og gaver på Kalvøen.

 

 

 

Vi håber naturligvis, så mange foldboldinteresserede som muligt vil benytte sig af muligheden for at se det helt unge Frederikssund-hold bide skeer med Brøndby, der er placeret midt i rækken.

 

 

 

Frederikssund IK ligger pt. lige over nedrykningsstregen i Sjællandsserien. Talentet og de tekniske færdigheder er imidlertid til langt mere, hvis fysikken holder for  det purunge hold.

 

 

 

Flere af spillerne har i ungdomsrækkerne fået deres fodboldopdragelse af Martin Hilstrup, der så sent som i denne sæson har været med til at føre FC Fjordbold i DM-finalen i Futsal. 

 

 

 

Vi håber naturligvis, flest muligt har lyst til at bakke spillerne og Hilstrup op i hans første betydende hjemmekamp som cheftræner.

 

Publiceret: 12. April 2017 16:10

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt