Caption Caption
Caption Caption
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Andersen Biler overtager Ford

erhverv Andersen Biler A/S har per 1. november overtaget Bjarne Nielsens Ford-forretning på Vølundsvej 11 i Frederikssund.

“Ford-forretningen i Frederikssund er beliggende i et område i vækst og har et stort udviklingspotentiale. Som ved tidligere overtagelser forventer vi også her, at stordrift og øget konsolidering vil gøre Ford i Frederikssund til en stærkere og mere attraktiv partner for alle nuværende og nye kunder i regionen,” skriver Andersen Biler i en pressemeddelelse.

Det er nuværende filialchef i Nissan-afdelingen Jesper Heiden, der vil overtage den daglige ledelse af Ford-forretningen, ligesom han vil være ansvarlig for den samlede Nissan- og Ford-forretning i Frederikssund, når sammenlægningen er gennemført.

Andersen Biler er i forvejen autoriseret forhandler og servicepartner for Citroën, Ford, Hyundai, Mitsubishi, Nissan, Opel og Suzuki. Samtidigt servicerer man mærkerne Chevrolet, Dacia, Renault og Volvo. Andersen Biler har nu 13 forretninger og over 360 medarbejdere. jesl

Publiceret: 09. November 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt