Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Alkohol, hash og fantasy: Politiet stopper flere påvirkede bilister

Af Jakob Markert
På en ellers helt normal tirsdag lykkedes det politiet ved deres rutinetjek at stoppe hele tre påvirkede bilister forskellige steder i Frederikssund kommune.

Det oplyser Nordsjællands politi.

Den første var en 58-årig mand, der allerede kl. 8.43 blev stoppet, da han kørte i sin Citroen på Slagslundevej i Frederikssund.

Manden havde drukket spiritus, og politiet kunne ved deres test derfor måle en promille over det tilladte.

Om aftenen kl. 20.55 samme dag blev en 22-årig mand fra Skibby stoppet på Østergade i Skibby.

“De test, der blev foretaget, viste et udslag på THC, hvilket er tegn på, at chaufføren havde røget hash, og han var da også i besiddelse af 2,8 gram hash,” fortæller politiassistent Nino Petersen fra Nordsjællands politi.

Lige da kl. rundede midnat mellem tirsdag og onsdag røg dagens tredje bilist i politiets fælde. Denne gang drejede det sig om en 29-årig mand, der kørte i en Citroen Berlingo på Gammel Marbækvej i Frederikssund. Da politiet gennemsøgte bilen, fandt de en lille flaske indeholdene væsken GHB - bedre kendt som stoffet Fantasy.

“Udover kørsel i påvirket tilstand bliver manden også sigtet for kørsel i frakendelsestiden, samt for at opgive falsk identitet til politiet, hvilket kan skyldes, at manden allerede var eftersøgt til afsoning,” siger Nino Petersen.

Publiceret: 10. Januar 2018 12:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Frederikssund

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt