Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Advarer mod stjålne speedway-billetter

Billetter til VM-kvalifikation i Slangerup stjålet under indbrud

Slangerup Nordsjællands Politi og Slangerup Speedwayklub advarer nu om, at der kan være stjålne billetter i omløb til årets helt store sportsbegivenhed i Slangerup; fredagens kvalifikationsløb til EM og VM-serien, hvor flere af landets allerbedste speedwaykørere er på banen.

“Efter et indbrud i SuperBrugsen i Slangerup er der desværre et antal ulovlige billetter til løbet i omløb. Undlad venligst at modtage eller købe billetter fra andre kilder end SuperBrugsen eller Ticketmaster, og bliver du tilbudt billetter bedes du kontakte klubben eller Nordsjællands Politi,” skriver speedwayklubbens bestyrelse i et Facebook-opslag.

@Mellanrubrik:Højt niveau

Danmark har i år kun Nicki Pedersen og Niels Kr. Iversen i Grand Prix serien. Og skal der flere med, skal kørerne vise højt niveau.

Første skridt tages fredag aften i Slangerup, hvorfra fem af de 16 kørere til speedway-braget går videre i VM-kvalifikationen.

Feltet er vanvittigt tæt. Således er der adskillige kørere, der kan prale af VM-guld for hold, fem tidligere deltagere i Grand Prix-serien - og ikke mindst Slangerups egne kørere Mikkel Michelsen og Kenneth Hansen.

Publiceret: 20. April 2017 08:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt