Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock toa555 - stock.adobe.com

Efter mindst 20 bilindbrud i nat: Borger fanger to tyve på fersk gerning

To 16-årige drenge blev civil anholdt af en 26-årig mand i Ølstykke

Natten til mandag har mere end tyve bilister haft indbrud i deres biler i områderne omkring Ølstykke Station og Frederikssund Station, skriver sn.dk.

En af dem - en 26-årig mand fra Hvidovre - opdagede klokken 03.25, at to unge maskerede mænd var i færd med at opbryde hans bil, som stod parkeret på p-pladsen på Stationsvej ved Ølstykke Station. Den 26-årige tilkaldte politiet, og det lykkedes ham samtidig at tilbageholde de to mænd, indtil patruljen ankom.

"Man må sige, at det var godt arbejde af borgeren, der tilbageholdt de to," siger vagtchef Flemming Hansen fra Nordsjællands Politi til sn.dk.

De to tyve er begge 16 år og fra Frederikssundsområdet.

jn

Publiceret 10 June 2019 11:03

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.