Vinder du, kan dit barn få en tur på isen foran tusindevis af tilskuere, når Holiday On Ice gæster Danmark. Vi trækker lod om billetterne blandt modtagerne af vores nyhedsbrev.

Vinder du, kan dit barn få en tur på isen foran tusindevis af tilskuere, når Holiday On Ice gæster Danmark. Vi trækker lod om billetterne blandt modtagerne af vores nyhedsbrev.

Konkurrence: Kom på isen i verdensberømt show

Lokalavisen og Disney on Ice sætter billetter og en oplevelse for livet på spil.

Forestil dig, hvordan det ville være at kunne fortælle om dengang, du var på scenen foran tusindevis af tilskuere i et verdenskendt show.

At du var på scenen med Anders And, Fedtmule, Rapunzel og Buzz Lightyear og masser af andre nye og gamle Disney-figurer.

Dén oplevelse kan du nu være heldig at give din dreng eller pige.

I samarbejde med det verdensberømte skøjteshow Disney On Ice sætter Lokalavisen nemlig nu to særlige VIP-billetter på spil, når stjernerne gæster Forum i København 21.-23. februar med showet The Wonderful World of Disney On Ice.

Præmien indeholder en billet til et barn i alderen 4-10 år og en billet til en voksen ledsager.

Vinderne får siddepladser helt nede ved isen, og under showet guides barnet op i Aladdins slæde og bliver en del af scenen med skøjteløberne fra Aladdin og vennerne.

Selve turen varer cirka 3 minutter, hvorefter barnet guides tilbage til sin siddeplads hos den voksne, hvor resten af showet kan nydes på tæt hold.

Det er helt unikke billetter, som ikke kan købes.

Sådan deltager du:

Vi vil gerne belønne de mest trofaste læsere af Lokalavisen.

Derfor trækker vi lod blandt abonnenterne på Lokalavisen Frederikssunds Nyhedsbrev om billetterne, der gælder til showet i forum lørdag den 23. februar kl. 14.30.

Vinderne får direkte besked, og billetterne kan afhentes i billetlugen på showdagen ved at oplyse navn.

Publiceret 08 February 2019 00:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.