Vinder du, kan dit barn få en tur på isen foran tusindevis af tilskuere, når Holiday On Ice gæster Danmark. Vi trækker lod om billetterne blandt modtagerne af vores nyhedsbrev.

Vinder du, kan dit barn få en tur på isen foran tusindevis af tilskuere, når Holiday On Ice gæster Danmark. Vi trækker lod om billetterne blandt modtagerne af vores nyhedsbrev.

Konkurrence: Kom på isen i verdensberømt show

Lokalavisen og Disney on Ice sætter billetter og en oplevelse for livet på spil.

Forestil dig, hvordan det ville være at kunne fortælle om dengang, du var på scenen foran tusindevis af tilskuere i et verdenskendt show.

At du var på scenen med Anders And, Fedtmule, Rapunzel og Buzz Lightyear og masser af andre nye og gamle Disney-figurer.

Dén oplevelse kan du nu være heldig at give din dreng eller pige.

I samarbejde med det verdensberømte skøjteshow Disney On Ice sætter Lokalavisen nemlig nu to særlige VIP-billetter på spil, når stjernerne gæster Forum i København 21.-23. februar med showet The Wonderful World of Disney On Ice.

Præmien indeholder en billet til et barn i alderen 4-10 år og en billet til en voksen ledsager.

Vinderne får siddepladser helt nede ved isen, og under showet guides barnet op i Aladdins slæde og bliver en del af scenen med skøjteløberne fra Aladdin og vennerne.

Selve turen varer cirka 3 minutter, hvorefter barnet guides tilbage til sin siddeplads hos den voksne, hvor resten af showet kan nydes på tæt hold.

Det er helt unikke billetter, som ikke kan købes.

Sådan deltager du:

Vi vil gerne belønne de mest trofaste læsere af Lokalavisen.

Derfor trækker vi lod blandt abonnenterne på Lokalavisen Frederikssunds Nyhedsbrev om billetterne, der gælder til showet i forum lørdag den 23. februar kl. 14.30.

Vinderne får direkte besked, og billetterne kan afhentes i billetlugen på showdagen ved at oplyse navn.

Publiceret 08 February 2019 00:00

SENESTE TV

DEBAT: Skolepolitikken er i vejen for vores børn, folkeskole og Vinge

Fra 6. klasse skal eleverne på Ådalens Skole danne nye klasser, da de samtidig skal vælge linier med et særligt fokus.

De nuværende fire 5. klasser på skolen er overfyldte med med 25 til 27 elever pr. klasse, da de siden skolestarten er vokset med ca. en elev pr. klasse hvert år.

Derfor er det oplagt, at man efter sommerferien fordeler eleverne i fem klasser i stedet fire. Derved ville klasserne ligge tæt op af gennemsnittet for både Frederikssund Kommune og Danmark i øvrigt, og der ville være plads til nye elever, som flytter ind i Ådalens Skoles skoledistrikt, som jo dækker både byggeriet ved den gamle Oppe Sundby Skole og ikke mindst Vinge.

Men nej, byrådets uddannelsesudvalg har sagt ”nej” til at forsøge at finde pengene en ekstra klasse, efter at over 100 forældre på årgangen støttede en henvendelse til udvalget, der forklarede behovet for fem klasser efter sommerferien.

Skolen må godt lave fem klasser, men den får kun økonomi til fire.

Konsekvensen af, at vi ikke prioriterer folkeskolen, rammer flere steder.

Det går naturligvis hårdt ud over eleverne, som allerede nu lider under de store klasser, der proppes ind lokaler, der ikke bygget til 27 elever, mens lærerkontakten og mulighederne for at levere den diffentierede undervisning, som eleverne har krav på, bliver minimal.

Men vi er også nødt til at erkende, at skolepolitikken står i vejen for, at skolen kan tiltrække de lærere som den pt. mangler.

Det er ganske enkelt ikke gode arbejdsvilkår for en lærer at skulle undervise en overfyldt klasse med 27 elever.

Og så rammer det naturligvis også kommunens smertensbarn - Vinge.

Man må spørge sig selv hvor attraktivt det er at flytte til Vinge, hvis sønnike skal klemmes ind i distriksskolen som elev nr. 28 eller 29?