Beredskab og frivillige arbejder søndag på højtryk for at sikre diger og udlægge watertubes i Jyllinge Nordmark. I Frederikssund Kommune er der iværksat forhøjet beredskab og oprettet depoter med sandsække

Beredskab og frivillige arbejder søndag på højtryk for at sikre diger og udlægge watertubes i Jyllinge Nordmark. I Frederikssund Kommune er der iværksat forhøjet beredskab og oprettet depoter med sandsække

Forhøjet beredskab: Her kan du hente sandsække

Sandsække er eneste beskyttelse på udsatte steder i Frederikssund Kommune

Udrykningskøretøjer, Watertubes og sandsække kommer til at sætte deres præg på både Frederikssund Kommune og Jyllinge i de kommende døgn.

Der arbejdes nemlig på mere end højtryk for at sikre områderne mod oversvømmelser, efter DMI har varslet kraftigt forhøjet vandstand mandag/tirsdag.

Mens beredskab og frivillige siden søndag formiddag har været i færd med at sikre Jyllinge Nordmark, har man i Frederikssund afventet DMIs opdaterede varsel, inden man søndag eftermiddag har iværksat forhøjet beredskab.

Det betyder, at man nu udlægger Watertubes ved Kignæshallen i Jægerspris samt ved J.F. Willumsensvej og Færgevej i Frederikssund.

Ikke desto mindre er vurderingen, at sandsække er eneste beskyttelse mod vandet på de mest udsatte steder. Det drejer sig om:

Frederikssund: Skyllebakke Havn, Færgevej med sideveje.

Hornsherred: Udsatte ejendomme i Tørslev Hage, i Kulhuse, i Dalby Huse samt over Draaby Strand.

Derfor er der nu oprettet depoter, hvor private kan afhente sandsække her:

    Kulhuse for enden af Barakvejen

    Tørslev Hage. Hjørnet af Granbrinken og GAmmel Færgegårdsvej

    Færgevej, Fasanvej, Harevej og Egernvej i Frederikssund.

    Dalby Huse ved P-pladsen for enden af vejen.

    Over Dråby Strand - lille Strandvej ved P-pladsen.

Publiceret 13 January 2019 15:31

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.