Kronprinsens løb kom i vejen:

Velgørenheds-triatlon mangler deltagere og frivillige

Det er efterhånden blevet en god tradition, at triatleter i hundredevis svømmer, cykler og løber et stort beløb hjem til syge børn i Slangerup.

Næsten en million kroner har arrangører Ken Riishede således kunnet sende videre til blandt andet kræftramte børn.

Men selvom ’Triatlon til fordel for børn’ er en succeshistorie, så er årets tilmeldinger til arrangement blevet ramt af problemer fra en uventet kant. Kronprins Frederik har nemlig i anledning af sin 50-års fødselsdag valgt at holde ’Royal run’-arrangementer over hele landet samme dag som triatlonet i Slangerup.

“Vi kan simpelthen mærke, at han har suget landet tør for atleter, og derfor ser vores deltager antal lige nu ud til at blive halveret,” fortæller Ken og fortæller samtidig, at det samme problem gør sig gældende med at finde frivillige til dagen:

“Normalt har vi 90-100 frivillige, men nu er der kun 60-70, der har meldt sig. Normalt står de to og to sammen ude på ruten, så de er flere til at håndtere det, hvis nu der skulle ske en form for ulykke. Det kan vi blive nødt til at slække på i år,” siger han.

Det er dog stadig muligt, at melde sig som deltager til løbet. Det kan du gøre på: http://app.lap.io/event/2018-triatlon-til-fordel-for-boern-18.

Hvis du er interesseret i at være frivillig, kan du sende en mail til: info@tritilfordelforboern.dk.

Publiceret 15 May 2018 13:33

SENESTE TV