Kronprinsens løb kom i vejen:

Velgørenheds-triatlon mangler deltagere og frivillige

Det er efterhånden blevet en god tradition, at triatleter i hundredevis svømmer, cykler og løber et stort beløb hjem til syge børn i Slangerup.

Næsten en million kroner har arrangører Ken Riishede således kunnet sende videre til blandt andet kræftramte børn.

Men selvom ’Triatlon til fordel for børn’ er en succeshistorie, så er årets tilmeldinger til arrangement blevet ramt af problemer fra en uventet kant. Kronprins Frederik har nemlig i anledning af sin 50-års fødselsdag valgt at holde ’Royal run’-arrangementer over hele landet samme dag som triatlonet i Slangerup.

“Vi kan simpelthen mærke, at han har suget landet tør for atleter, og derfor ser vores deltager antal lige nu ud til at blive halveret,” fortæller Ken og fortæller samtidig, at det samme problem gør sig gældende med at finde frivillige til dagen:

“Normalt har vi 90-100 frivillige, men nu er der kun 60-70, der har meldt sig. Normalt står de to og to sammen ude på ruten, så de er flere til at håndtere det, hvis nu der skulle ske en form for ulykke. Det kan vi blive nødt til at slække på i år,” siger han.

Det er dog stadig muligt, at melde sig som deltager til løbet. Det kan du gøre på: http://app.lap.io/event/2018-triatlon-til-fordel-for-boern-18.

Hvis du er interesseret i at være frivillig, kan du sende en mail til: info@tritilfordelforboern.dk.

Publiceret 15 May 2018 13:33

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.