Påvirket af hash:

Bilist skyld i mindre ulykke

21-årig mand fra Stenløse kan se frem til to sigtelser efter en farlig uvending, hvor han kørte ind i en bilist fra Jyllinge

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

frederikssund “Det er den slags ulykker, der kan få fatale konsekvenser.” Henrik Laugesen, efterforskningskoordinator hos Nordsjællands Politi i Frederikssund, lægger ikke skjul på alvoren i den trafikulykke, som mandag efteremiddag kl. 17.10 udspillede sig på Roskildevej ved Jørlunde. Ulykken skete, da en 37-årig mandlig bilist fra Jyllinge kom kørende på Roskildevej i nordlig retning. “Han havde godt set en sølvgrå VW holde inde til siden på en parkeringsplads, men pludselig foretog bilen, ført af en 21-årig mandlig bilist fra Stenløse, en overraskende uvending. Det medførte en påkørsel af den 37-åriges køretøj. Han slap dog for alvorlige skader,” siger Henrik Laugesen til Lokalavisen Frederikssund.

Mistanke blev bekræftet

Politiet ankom kort efter til stedet, hvor den 21-årige bilist blev mistænkt for at være påvirket af stoffer, hvilket blev bekræftet af en narkometer-test, som gav udslag af hash. “Han blev derfor sigtet for at køre bil påvirket af euforiserende stoffer, ligesom han blev sigtet for en vigepligtforseelse,” siger Henrik Laugesen.

Publiceret 17 April 2018 00:00

SENESTE TV