Foto: BM

Foto: BM

Stråtækt ejendom brød i brand:

Beredskab kæmpede mod flammerne

En ejendom på Gl.Københavnsvej ved Slangerup brød i brand torsdag formiddag, mens beboeren var hjemme. Først klokken 14. havde beredskabet kontrol over flammerne

Af
Af Birgitte Masson

Beredskab fra Frederikssund, Stenløse, Slangerup og Farum kæmpede mod flammerne, da en stråtækt ejendom på Gl.Københavnsvej, Slangerup brød i brand kort før klokken 11.20 torsdag. Det var husets beboer som slog alarm, efter han havde konstateret, at der lugtede brændt.

Indsatslederen betragtede branden som heftig. Dels pga. den stærke blæst, men også fordi ejendommen var stråtækt, med andre ord havde flammerne hurtigt fået godt fat i tagkonstruktionen.

“Vi skal nok regne med, at der går 4-5 timer, før vi har fået styr på flammerne,” fortalte indsatslederen ved middagstid. Og det kom til at holde stik. Først klokken 14. var der kontrol over flammerne, og klokken 15. kunne indsatsleder ved Frederiksborg Brand og Redning Jimmy Andersen sende flere af sine styrker hjem efter veludført slukningsarbejde.

"Ingen er kommet til skade ved branden. Men hele husets første sal er brændt ud. Stueetagen er delvist intakt, men naturligvis beskadiget bl.a. af vandet. Men husets beboer kan nu gå ind og hente sine ting ud," fortæller Jimmy Andersen kort før klokken 17, hvor der stadig blev arbejdet på stedet.

Det var også den kraftige blæst som var årsag til, at Gl.Københavnsvej var spærret ind mod Slangerup, fordi røgen medførte ringe sigtbarhed på vejen. Vejen er genåbnet.

Foto: BM

Foto: BM

Foto: BM

Foto: BM

Publiceret 12 April 2018 00:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.