Fasters Have fylder ti år og udvider

Da Charlotte Broksø åbnede Fasters Have skulle det ikke være større.Ti år og en udvidelse senere holder hun stadig fast i, at det først og fremmest skal være hyggeligt at gå i havecenter

Af
Af Birgitte Masson

“Vi skal ikke være Nordsjællands største, men det hyggeligste.” Ordene kommer fra Charlotte Broksø, indehaver af Fasters Have i Frederikssund. Hun taler om sit havecenter og den udvidelse, som være færdig på fredag; dagen, hvor 10 års jubilæet skal fejres.

Men de har travlt, for den nye tilbygning står endnu ufærdig. Alligevel er det tydeligt for enhver, der træder indenfor, at der er tænkt store tanker med den nye tilbygning, som gør, at indearealet i forretningen kommer op på i alt 250 kvm. Her er der loft til kip, en stor, rummelig hems, kæmpe vinduer og et lysindfald, som, selvom det er gråt udenfor, gør rummet lyst, lækkert og indbydende.

“Her skal bl.a. være kasseområde med ind- og udgang. Ovenpå skal vi have en afdeling med havemøbler, puder og tæpper,” fortæller Charlotte Broksø, som sammen med ægtefællen Henrik selv har haft ideerne til, hvordan bygningen skulle indrettes. En arkitekt har stået for hovedlinjerne.

“Det bliver så godt. Nu får vi mulighed for at vise vores ting på et større areal, så det vil kunne præsentere sig bedst muligt.”

Skulle ikke blive større

Når Charlotte Broksø kigger tilbage på de år der er gået, siden hun åbnede Fasters Have, synes hun, det er gået utrolig stærkt.

“Da jeg åbnede for ti år siden, sagde jeg, at vi aldrig skulle blive større,” Charlotte Broksø smiler. Hun fortæller, at havecentret i dag beskæftiger seks ansatte, og har kunder fra et stort opland.

“Og så er vores yngste søn Lasse flyttet hjem fra Århus, for at kunne være med i forretningen.”

Men det er ikke kun indenfor, at der er sket nye tiltag. For der vil stadig være masser af haveinspiration at hente i det store udeareal som er blevet udvidet med 600 kvm.

Jubilæet og indvielsen fejres på fredag d.16.3 fra klokken 9.30. Der vil være kaffe fra Sannes kaffe-tuc og croissanter.

Publiceret 13 March 2018 10:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV