Lokal forhandler kåret som årets værksted

kåring Keld Hansen Frederikssund opnåede for 3. gang den ultimative hæder, da priserne blev uddelt til Renault Kick Off 2018. At være Årets Renault værksted er en eftertragtet titel og samtidig måske den sværeste at opnå. Men imponerende højt og stabilt niveau og tilfredse kunder er ikke til at komme udenom. Renault Danmark ønsker Keld Hansen og hele teamet stort tillykke med titlen – endnu engang. Administrerende direktør i Renault Danmark Anders Gadsbøll uddelte prisen til Keld Hansen Bil med følgende begrundelse. ”Mens andre prisuddelinger er afhængige af eksperternes subjektive bedømmelser, er titlen som Årets Værksted baseret på en eneste ting – nemlig kundernes dom. Hvor tilfredse er de? Og jeg kan uden at ryste på hånden sige, at de kunder, der kommer på Keld Hansens værksted er Danmarks mest tilfredse. Derfor er det jo selvfølgelig en kæmpe fornøjelse at kunne overrække diplomet, hvor der sort på hvidt står, at Keld Hansen Bil er Årets Værksted 2018. Vi er stolte og glade over at have så dedikeret en samarbejdspartner og ambassadør for vores mærker. Vi tror i har knækket koden til at have en god forretning som kunderne vælger til – og det formår i at gøre så godt, at det fortjener en titel som Årets Renault Værksted” Det er tydeligt at glæden hos Keld Hansen og alle medarbejderne er stor. ”Især stoltheden får os til at kæmpe lidt ekstra i hverdagen og motivationen det giver at vinde denne pris er noget vi fortsat vil bygge vores forretning på” fortæller en glad og overvældet Keld Hansen pressemeddelelse

Publiceret 09 March 2018 11:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

DEBAT: "Nej, jeg vil ikke acceptere det!"

Der er allerede indtrådt fuldt indkøbsstop på folkeskolerne i Frederikssund Kommune!

Der varsles nu yderligere store besparelser på skoleområdet i kommunen.

Besparelser i en grad, så jeg vil spørge politikerne i byrådet, hvor deres smertegrænse går?

Er det ikke en af de mest grundlæggende kommunale opgaver at drive folkeskole?

Jeg ønsker at være konstruktiv. Jeg er en ’almindelig’ samfundsborger, der betaler min kommuneskat med glæde. Men hvorfor opleves skoletilbuddene så løbende som ringere og ringere?

Er det fordi forvaltningen og daværende byråd besluttede at ændre gennemgribende i strukturen, hvilket kombineret med ny skolereform skabte utrolig meget uro og usikkerhed? Uro og usikkerhed, som ellers endelig er ved at lægge sig lidt nu.

Er det fordi Vinge spøger, selvom alle siger nej?

Er det fordi politikerne lytter til et udueligt embedsværk?

Er det fordi politikerne i Frederikssund ikke ønsker den bedste folkeskole?

Er det fordi der pludseligt er voldsom nedgang i børnetallet?

Jeg spørger i øvrigt mig selv, hvordan en så stor nedgang i børnetallet kan komme som en overraskelse?

På børnehaveområdet var det kendt for år tilbage, at der var nedgang i børnetallet.

Uanset hvad, så kan mine børn ikke bruge disse forklaringer til noget – intet!

Og samtidig kan jeg læse, at det går fantastisk i Frederikssund Kommune. Driftsindtægterne er større end nogensinde! Aldrig har det gået bedre…

Tilmed forstår jeg, at vi skal prioritere vore ældre, der har betalt skat hele deres liv. Ja, der skal prioriteres i en kommune. Det er en af politikernes fornemste opgaver.

Under alle omstændigheder nægter jeg at acceptere yderligere forringelser for mine to børns skolegang i Frederikssund.

Hvad enten det skyldes Vinge, inkompetence i forvaltningen, politikere der ikke vægter folkeskolen eller hvad dælen årsagen nu er.

Jeg opfordrer hermed alle forældre med børn i folkeskolen i Frederikssund Kommune til at mobilisere sig.

Sig nej til disse besparelser!

I stedet for straks at løbe til privatskolerne – for det afstedkommer den nuværende retning - så skal vi engagere os i folkeskolen og stille krav til de politikere, vi har valgt ind i byrådet.