Falske ugebladssælgere på spil

En 70-årig kvinde fra Jægerspris syntes, at et par ugebladssælgere så mistænkelige ud. Hun ringede derfor til politiet tirsdag formiddag. Den 70-årige fortalte, at hun havde været i sit badeværelse i sit hus på Nyvej, da hun hørte sine hunde gø. Da hun kom ud fra badeværelset, omkring klokken 9.45, opdagede hun en fremmed kvinde, som stod i hendes køkken og på gebrokkent dansk forsøgte at sælge ugeblade.

Den 70-årige opdagede dog hurtigt, at ugebladssælgerne ikke havde rent mel i posen. Ugebladene var fra sidste uge og hun fik hurtigt gennet den fremmede kvinde ud af døren.

Udenfor ventede en anden kvinde og de to skyndte sig væk, hvorefter den 70-årige kvinde skyndte sig at låse sin hoveddør og ringe til politiet. Hun beskrev den kvinde, som var kommet ind i hendes køkken som 20-25 år, østeuropæisk af udseende, 165 cm høj og almindelig af bygning. Hun havde langt sort hår, var iført mørk jakke og mørke bukser og talte dansk med accent.

De to kvinder har formentlig været andre steder i området, og blev fundet af en politipatrulje. Desuden blev to mænd med tilknytning til kvinderne standset i en bil på Kronprins Frederiks Bro. Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Publiceret 07 March 2018 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

DEBAT: "Nej, jeg vil ikke acceptere det!"

Der er allerede indtrådt fuldt indkøbsstop på folkeskolerne i Frederikssund Kommune!

Der varsles nu yderligere store besparelser på skoleområdet i kommunen.

Besparelser i en grad, så jeg vil spørge politikerne i byrådet, hvor deres smertegrænse går?

Er det ikke en af de mest grundlæggende kommunale opgaver at drive folkeskole?

Jeg ønsker at være konstruktiv. Jeg er en ’almindelig’ samfundsborger, der betaler min kommuneskat med glæde. Men hvorfor opleves skoletilbuddene så løbende som ringere og ringere?

Er det fordi forvaltningen og daværende byråd besluttede at ændre gennemgribende i strukturen, hvilket kombineret med ny skolereform skabte utrolig meget uro og usikkerhed? Uro og usikkerhed, som ellers endelig er ved at lægge sig lidt nu.

Er det fordi Vinge spøger, selvom alle siger nej?

Er det fordi politikerne lytter til et udueligt embedsværk?

Er det fordi politikerne i Frederikssund ikke ønsker den bedste folkeskole?

Er det fordi der pludseligt er voldsom nedgang i børnetallet?

Jeg spørger i øvrigt mig selv, hvordan en så stor nedgang i børnetallet kan komme som en overraskelse?

På børnehaveområdet var det kendt for år tilbage, at der var nedgang i børnetallet.

Uanset hvad, så kan mine børn ikke bruge disse forklaringer til noget – intet!

Og samtidig kan jeg læse, at det går fantastisk i Frederikssund Kommune. Driftsindtægterne er større end nogensinde! Aldrig har det gået bedre…

Tilmed forstår jeg, at vi skal prioritere vore ældre, der har betalt skat hele deres liv. Ja, der skal prioriteres i en kommune. Det er en af politikernes fornemste opgaver.

Under alle omstændigheder nægter jeg at acceptere yderligere forringelser for mine to børns skolegang i Frederikssund.

Hvad enten det skyldes Vinge, inkompetence i forvaltningen, politikere der ikke vægter folkeskolen eller hvad dælen årsagen nu er.

Jeg opfordrer hermed alle forældre med børn i folkeskolen i Frederikssund Kommune til at mobilisere sig.

Sig nej til disse besparelser!

I stedet for straks at løbe til privatskolerne – for det afstedkommer den nuværende retning - så skal vi engagere os i folkeskolen og stille krav til de politikere, vi har valgt ind i byrådet.