Galleri TANG.myway åbner ny udstilling

Udstillingen “Drømme Pause” af kunstner Vita Bente Pedersen kan ses i Galleri TANG.myway i perioden fra 2. marts til og med 1. april. Galleriet er åben fredage og søndage 11-16, eller efter aftale.

Vita Bente Pedersen bor i København K, men er mest i sin sommerbolig i Hornsherred. Hun har Atalier begge steder.

Vita Bente Pedersen har været kunstner hele sit liv. Som 4-5-årig fik hun at vide, at hun var særlig god til at tegne. Hun malede sine første malerier i olie på lærred som 13-årig.

“Jeg kom ind på Skolen for Brugskunst i 1980. Det var for mig, som at komme 'hjem'. Det var en drøm bare at kunne tegne og male hver dag, og på en skole hvor de andre elever havde samme interesse. Gennem årene har jeg illustreret bøger for mange forskellige forlag, været Tivolis portræt-silhuet og landskabsmaler i 10 år. Ligeledes tegner, to år på Dyrehavsbakken. I to år, været malerassistent for billedhugger H.C Rylander. Siden 2005 har jeg især malet og udstillet på mange gallerier rundt om i hele Danmark,” fortæller Vita Bente Pedersen, som finder inspirationen i loppefund, arvestykker, fødevarer og af andres malerier, som hun analyserer.

“For mig er god kunst, dristighed, afklarethed, indlysende dygtighed, som spejler talent med flid. Jeg glæder mig meget til at vise mine malerier hos TANG.myway på Selsø Gods. Jeg kalder den lille samling som bliver vist, for “Drømme pause”,” siger Vita Bente Pedersen. 

Udstillingen, som løber indtil d. 1. april, holder åben fredage og søndage kl. 11-16 (eller efter aftale). Der er fernisering med kunstneren søndag den 11. marts kl. 13-15.

Publiceret 06 March 2018 12:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

DEBAT: "Nej, jeg vil ikke acceptere det!"

Der er allerede indtrådt fuldt indkøbsstop på folkeskolerne i Frederikssund Kommune!

Der varsles nu yderligere store besparelser på skoleområdet i kommunen.

Besparelser i en grad, så jeg vil spørge politikerne i byrådet, hvor deres smertegrænse går?

Er det ikke en af de mest grundlæggende kommunale opgaver at drive folkeskole?

Jeg ønsker at være konstruktiv. Jeg er en ’almindelig’ samfundsborger, der betaler min kommuneskat med glæde. Men hvorfor opleves skoletilbuddene så løbende som ringere og ringere?

Er det fordi forvaltningen og daværende byråd besluttede at ændre gennemgribende i strukturen, hvilket kombineret med ny skolereform skabte utrolig meget uro og usikkerhed? Uro og usikkerhed, som ellers endelig er ved at lægge sig lidt nu.

Er det fordi Vinge spøger, selvom alle siger nej?

Er det fordi politikerne lytter til et udueligt embedsværk?

Er det fordi politikerne i Frederikssund ikke ønsker den bedste folkeskole?

Er det fordi der pludseligt er voldsom nedgang i børnetallet?

Jeg spørger i øvrigt mig selv, hvordan en så stor nedgang i børnetallet kan komme som en overraskelse?

På børnehaveområdet var det kendt for år tilbage, at der var nedgang i børnetallet.

Uanset hvad, så kan mine børn ikke bruge disse forklaringer til noget – intet!

Og samtidig kan jeg læse, at det går fantastisk i Frederikssund Kommune. Driftsindtægterne er større end nogensinde! Aldrig har det gået bedre…

Tilmed forstår jeg, at vi skal prioritere vore ældre, der har betalt skat hele deres liv. Ja, der skal prioriteres i en kommune. Det er en af politikernes fornemste opgaver.

Under alle omstændigheder nægter jeg at acceptere yderligere forringelser for mine to børns skolegang i Frederikssund.

Hvad enten det skyldes Vinge, inkompetence i forvaltningen, politikere der ikke vægter folkeskolen eller hvad dælen årsagen nu er.

Jeg opfordrer hermed alle forældre med børn i folkeskolen i Frederikssund Kommune til at mobilisere sig.

Sig nej til disse besparelser!

I stedet for straks at løbe til privatskolerne – for det afstedkommer den nuværende retning - så skal vi engagere os i folkeskolen og stille krav til de politikere, vi har valgt ind i byrådet.