Hestehandler død af 5 cm. dybt stik i ansigtet:

Nu er mistænkt kvinde løsladt

42-årig kvinde er løsladt men stadig sigtet

Af
Af Jacob Nielsen

 

Den 42-årige kvinde, som siden onsdag den 3. januar har siddet varetægtsfængslet for at have forvoldt en 52-årig hestehandlers død i juledagene, er nu løsladt. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Kvinden er fortsat sigtet for grov vold med døden til følge imod heste- og kreaturhandleren fra Skibby ved at have tildelt ham spark eller slag i ryggen samt adskillige stik i hovedet og et fem centimer dybt stik i venstre side

af ansigtet med et ukendt redskab.

Politiet er endnu ikke klar til at præsentere et anklageskrift og rejse tiltale imod den 42-årige kvinde, men det betyder ikke, at det vil ske på et senere tidspunkt fortæller specialanklageren.

"Efterforskningen er færdig, og så er betingelserne for varetægtsfængsling ikke længere til stede. Der er enkelte ting, vi skal have afklaret, blandt andet noget lægeligt, og så skal jeg have kigget hele sagen igennem, inden vi beslutter, hvad der videre skal ske," fortæller specialanklager Margit Wegge fra Nordsjællands Politi til

Frederiksborg Amts Avis.

Publiceret 08 February 2018 08:33

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.