Bilister uden førerret standset af politiet

Af
Af Birgitte Masson

Tre bilister blev onsdag aften standset af ordensmagten, og sigtet for at køre bil uden gyldigt kørerkort. Klokken 19.35 blev en 26-årig kvinde fra Jægerspris standset, da hun kom kørende på Møllevej, Jægerspris i en sort BMW. Her viste det sig, at hun ikke havde førerret til at køre bilen.

Få minutter efter var den gal igen på Møllevej. Her blev en 18-årig mand fra Holbæk standset, han havde ligeledes ikke førerret til at køre bil.

Senere på aftenen klokken 23.45 blev en 40-årig kvinde fra Søborg sigtet for kørsel uden førerret. Det skete på Frederikssundsvej, Frederikssund. Det oplyser Nino Petersen fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.

Publiceret 08 February 2018 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.