Voldsom brand i lejlighed:

En person omkommet

En person omkom som følge af den voldsomme brand i en lejlighed i Færgeparken tirsdag aften

Af
Af Birgitte Masson og Jakob Markert

En person blev tirsdag aften fundet død i en lejlighed i Færgeparken 6 i Frederikssund, som følge af en voldsom brand kl. 17.58.

Om branden opstod, på grund af en gasinstallation, der eksploderede, om det var røggasser, som vidner hørte eksplodere, eller om det slet og ret var lyden af vinduer, der sprængtes, er endnu ikke klarlagt.

Beboerne i ejendommen blev evakueret, mens den langvarige brandslukning stod på.

Kriminalteknikere og en retsmediciner blev tilkaldt for at undersøge de nærmere omstændigheder omkring ulykken. Men onsdag formiddag var undersøgelserne endnu ikke afsluttet, og pressekoordinator hos Nordsjællands Politi Henrik Suhr var derfor særdeles sparsom med yderligere oplysninger i sagen.

Onsdag formiddag var der endnu ingen oplysninger der kunne af- eller bekræfte, hvorvidt den omkomne var lejlighedens beboer.

Publiceret 07 February 2018 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.