Poppeloppen drejer nøglen om

Efter knap to år i Frederikssund lukker Poppeloppen

Af
Af Birigtte Masson

Loppesupermarkedet Poppeloppen i Frederikssund drejer nøglen om, det oplyste ejer Christine Skou og Jannik Due på Poppeloppens facebook tidligere på ugen:

“Det er med stor sorg og beklagelse, at vi her til morgen har måttet beslutte at dreje nøglen om og lukke butikken med øjeblikkelig varsel. Vi har fået afslag på yderligere huslejenedsættelse og det, kombineret med en katastrofal dårlig omsætning i januar, har fået os til at tage den svære beslutning. Vi havde virkelig håbet på, at vi kunne få enderne til at mødes, og vi er rigtig, rigtig kede af, at vi desværre må skuffe en masse kunder.”

Umiddelbart efter blev Poppeloppens facebookprofil også lukket ned.

“Vi har mødt stor forståelse for situationen blandt de fleste.?Men da det begyndte at gå amok med knap så rare kommentarer på facebook, så valgte vi at lukke den ned,” fortæller Christine Skou.

Hun kan godt forstå, at nogle kunder er frustrerede, hvis de har penge i klemme. Men hun understreger, at det var et spørgsmål om at dreje nøglen om, inden det kom til at koste dem endnu flere penge.

“Jeg er om nogen frygtelig ked af, at vi har måtte dreje nøglen om. Den butik var mit hjertebarn. Vi har selv satset alt, og har ikke fået løn i to år,” fortæller Christine Skou og uddyber:

“Det er svært at gennemskue, hvad der er hvad. Men vi må bare konstatere, at byen er for lille. Vi var tre loppesupermarkeder, da Kirppu åbnede, vi har ikke haft nok kunder i biksen sammenholdt med, at vores placering ikke var optimal, og at vi ikke kunne forhandle huslejen ned.”

Udgiver endnu en børnebog

Det startede ellers så godt for knap to år siden, med 200 fyldte stande i lokalerne der tidligere husede Punkt 1 i Nygade,

Butikken blev fra starten ikke bare samlingssted for skønne loppefund, vintage-tøj, legetøj og antikviteter i den billigere ende. Ifølge Christine Skou blev det også, helt i hendes ånd, et sted, hvor folk kunne mødes til en kop kaffe en is og en sludder.

Christine Skou fortæller, at hun har nye projekter i støbeskeen. Blandt andet er hun ved at udgive endnu en børnebog, ligesom hun har sangen og musikken, som stadig fylder meget i hendes liv. Men hun understreger, at det ikke er noget, hun skal sætte penge i.

Publiceret 07 February 2018 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV