Politiet puklede på:

Fik fanget kamel og lama

Sært syn i lørdagens morgentrafik gav patrulje en noget speciel opgave

Indrømmet: Hvis nogen lørdag morgen fortæller, at de har set en kamel og en lama på vejen - ville man mon så ikke overveje at høre af, om vedkommende nu har fået sovet rusen ud fra fredagen..?

Ikke desto mindre var den god nok, den anmeldelse der lørdag ved 8.45-tiden tikkede ind til Nordsjællands Politi.

Den gik på, at en kamel og en lama gik rundt i vejkanten på Sigerselvøstervej, og var til gene for trafikken.

Politiet sendte en patrulje til stedet, og betjentene ringede til ejeren af den ejendom, hvor de to undslupne dyr normalt har deres gang.

Ejeren ankom til stedet, og ved fælles hjælp fik de indfanget de to og fik dem bragt hjem, så de kunne komme bag indhegning igen, oplyser Nordsjælland Politi.

due

Publiceret 05 February 2018 10:10

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.