90 nye arbejdspladser til Frederikssund:

Psykiatrien åbner sengeafsnit på Fr.sund Hospital

Til sommer åbner Region Hovedstadens Psykiatri nye sengeafsnit på Frederikssund Hospital, derfor skal der ansættes 90 nye medarbejdere

Region Hovedstadens Psykiatri åbner til sommer nye psykiatriske sengeafsnit på Psykiatrisk Center Nordsjælland på Frederikssund Hospital. I den forbindelse skal der ansættes 90 nye medarbejdere. Det skriver Region Hovedstadens Psykiatri i en pressemeddelelse.

Det nye behandlingstilbud har fokus på rehabilitering og en stærk recovery-kultur, hvor patienterne får tilbud om behandlingsforløb på 3-6 måneder.

Åbningen af nye psykiatriske sengeafsnit sker i kølvandet på Folketingets beslutning om, at landets fem regioner tilsammen skal oprette 150 nye psykiatriske pladser til borgere med et særligt behov for rehabilitering og misbrugsbehandling.

I Region Hovedstaden oprettes 47 pladser. De nye sengeafsnit flytter ind i lokaler, som frem til 2015 husede psykiatriske almene afsnit.

Den 5. februar 2018 afholder Psykiatrisk Center Nordsjælland i Frederikssund et Åbent hus-arrangement for interesserede jobansøgere til det nye psykiatriske behandlingstilbud.

De nye medarbejdere skal både tælle erfarne og uerfarne sygeplejersker, SOSU-assistenter, ergoterapeuter, fysioterapeuter, psykologer og læger.

birgmass

Publiceret 02 February 2018 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.