24-årig bilist blev standset:

Politiet fandt amfetamin

Af
Af Birgitte Masson

En 24-årig mand fra Skibby måtte modtage intet mindre end tre sigtelser fra politiet, efter han var blevet standset i sin bil på Vibevej i Skibby onsdag klokken 16.45.

For ikke nok med at han ikke havde gyldigt kørerkort, han var også påvirket af euforiserende stoffer og ligeledes i besiddelse af 0,4 gram amfetamin.

'Politiet foretager ikke kun sprit- og narkokontroller fredag og lørdag aften – vi gør det døgnet rundt. Dét er en af mange gode grunde til ikke at køre bil i påvirket tilstand,' lyder opfordringen fra Nordsjællands Politi.

Publiceret 01 February 2018 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.