Frederikssund Handelsgymnasiums belønnes for deres Masterclass

Handelsgymnasiet har igennem flere år arbejdet med talentudvikling bl.a. i samarbejde med Copenhagen Innovation and Entrepreneurship Centre, der har et særlig innovationsprogram for talenter, men gymnasiet har også organiseret talentudviklingen i egne Masterclasses hvor dygtige elever får undervisning bl.a. i samarbejde med erhvervsforeningen C4 i Hillerød. Nu har Undervisningsministeriet givet skolen et tilskud på kr. 350.000 til at videreudvikle det koncept. 
Midlerne kommer fra en pulje der støtter indsatser i kommuner, folkeskoler og ungdomsuddannelser. Indsatsen skal være med til at skabe de rette betingelser for, at også særligt kloge elever udvikler sig både fagligt og socialt og trives i deres skolegang, siger ministeriet. I løbet af projektet, der løber over 3 år, vil skolens lærere og unge talenter få input og sparring fra forskere fra bl.a. Danmarks Pædagogiske Universitet og Dr. Pæd., Mads Hermansen. 
Kernen i projektet er at undersøge hvordan kan man forbedre undervisningen der er rettet mod talentfulde unge. Anders Haugaard Karlsson, der er ansvarlig for Masterprogrammet glæder sig over bevillingen, som han håber kommer mange til glæde. 
 

Publiceret 14 February 2017 08:49

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV