Sillebroløb i solskin

Flere end 500 deltagere i alle aldre kunne søndag formiddag nyde godt af, solen havde valgt at stråle ned over Frederikssund, da det efterhånden traditionsrige Sillebroløb blev sat i gang.
I løbet af en time blev deltagerne efter fælles opvarmning sendt afsted, med de hårde hunde på halvmarathon-distancen som de første - sluttende med deltagerne i børneløbet på 2 kilometer.
Ruten var lagt, så det undervejs var muligt for de, der endnu ikke var sendt afsted - eller måske også for de, der var hurtigst i mål - at opmuntre de andre løbere med klapsalver og tilråb.
Og det benyttede løberne sig af, så der var masser af gensidig opbakning og godt humør at hente, hvis man havde kræfter til at lytte til kommentarerne fra torvet ved Sillebroen.

Selv om det gik hurtigt, kunne også deltagerne på halvmarathon-distancen godt nyde de mange opmuntrende tilråb

Selv om det gik hurtigt, kunne også deltagerne på halvmarathon-distancen godt nyde de mange opmuntrende tilråb

De vandt

Hos herrerne skilte blot to sekunder vinderen fra nummer to efter de 21,1 kilometer på halvmarathon-distancen, da Bo Foged fra SØAM kom i mål i tiden 1 time, 15 minutte rog 18 sekunder foran den lokale  Jens Grønbek.
Hos kvinderne var den lokale veteran Nina Weiss Madsen suveræn i tiden 1:27:41 - og dermed næsten 11 minutter hurtigere end nummer 2, Marie Bastian Mortensen, der kom i mål i tiden 1:38:17
 
Du kan se mere om løbet og de øvrige resultater på Fjordløbernes hjemmeside
 

Deltagerne til børnedistancen på to kilometer gør sig klar til start

Deltagerne til børnedistancen på to kilometer gør sig klar til start

Publiceret 31 October 2016 03:00

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.