Tilstår hærværk på Kalvøen: Drenge smadrede biler

Næsten 30 biler udsat for hærværk natten til søndag

frederikssund To drenge kan formentlig se frem til at bruge en stor del af deres voksenliv på at betale af på dén regning, der er på vej efter et hærværks-rus natten til søndag. Og samtidig er der udsigt til en gevaldig plet på straffeattesten.

De to drenge på henholdsvis 15 og 16 år har nemlig overfor politiet erkendt, at de har stået bag 27 tilfælde af hærværk mod biler på Kalvøen i Frederikssund samt i Ølstykke.

De to drenge blev anholdt, da de natten til søndag klokken 03.25 var i færd med at bryde ind i en bilparkeret på p-pladsen på Stationsvej ved Ølstykke Station. Den 26-årige tilkaldte politiet, og det lykkedes ham samtidig at tilbageholde de to mænd, indtil patruljen ankom.

Det oplyser Nordsjællands Politi til Lokalavisen.

På Kalvøen blev der smadret ruder på biler på grusparkeringen samt ved Frederikssundhallen.

De smadrede biler var dog ikke det enste, der mødte gæsterne på Kalvøen søndag.

Hele området bar nemlig præg af druk og hærværk på stedet, hvor der flere steder lå knuste flasker og affald.

Publiceret 11 June 2019 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.