En dreng på halvandet år brækkede ifølge Nordsjællands Politi benet ved et fald fra anden sal.

En dreng på halvandet år brækkede ifølge Nordsjællands Politi benet ved et fald fra anden sal.

Faldt ud af vindue på 2. sal: Barn brækkede benet

frederikssund En halvandet-årig dreng faldt mandag aften klokken 19.40 af endnu ukendte årsager ud af et vindue fra en andensals lejlighed på Kocksvej.

Det fremgår af politiets døgnrapport.

Drengen blev kørt til skadestuen, og den seneste melding er, at han har brækket det ene ben men i øvrigt er udenfor livsfare.

Årsagen til ulykken skal nu undersøges nærmere.

Publiceret 11 June 2019 10:16

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.