Døgnrapporten Gnist antændte halmballer

Slangerup En gnist fra en vinkelsliber antændte mandag eftermiddag klokken 15.55 nogle halmballer, der stod i en lade på Frederiksborgvej.

Brandvæsenet fik slukket ilden og hverken dyr eller mennesker kom til skade.

Frederikssund Fra bilforhandleren Jaguar House på Store Rørbækvej har to mænd mandag mellem klokken 13.00 og 14.00 stjålet nøgler og valuta fra et pengeskab.

De to mænd blev set af et vidne, der beskriver dem således A: dansk af udseende, 27-35 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning, hvid i huden med kort hår. Han havde en tatovering, talte dansk og var iført hvid undertrøje.

B: dansk af udseende, 27-35 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning, hvid i huden med kort hår. Han talte dansk og var iført hættetrøje.

Publiceret 11 June 2019 10:23

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.