Retten har løsladt de 17 mænd, der blev anholdt fredag aften. Sigtelserne mod dem opretholdes dog, oplyser Nordsjællands Politi

Retten har løsladt de 17 mænd, der blev anholdt fredag aften. Sigtelserne mod dem opretholdes dog, oplyser Nordsjællands Politi Presse-Fotos.dk / BAM / Ritzau Scanpix

17 unge mænd løsladt i sag om knive og slagvåben

17 mænd, der fredag aften blev anholdt i Frederikssund, hvor de blev fundet i besiddelse af flere knive og slagvåben, er blevet løsladt af Retten i Hillerød. Sigtelserne opretholdes dog

Retten Hillerød har besluttet at løslade 17 mænd, der fredag aften blev anholdt i Frederikssund, hvor de blev fundet i besiddelse af flere knive og slagvåben.

De oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse

De 17 mænd i alderen 19-33 år, blev anholdt klokken 18.45 den 26. april, da de i tre biler kom kørende ved Haldor Topsøe Park i Frederikssund med knive og slagvåben. De fik i første omgang opretholdt deres anholdelse i tre gange 24 timer og blev derfor genfremstillet i Retten i Hillerød dag, som valgte at løslade dem. Sigtelserne mod de 17 mænd opretholdes.

Mændene er under mistanke for at være en del af et organiseret kriminelt netværk og sigtet for at have til hensigt at samle sig med det formål at udøve vold og grov vold mod en anden gruppering.

Nordsjællands Politi har af hensyn til den videre efterforskning ikke yderligere kommentarer til sagen.

Publiceret 30 April 2019 14:07

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.