Modelfoto

Weekend med flere indbrud

Lå og sov mens tyv stjal penge

Et pengeskab, en soundbar, harddiske og en taske blev udbyttet, da ubudne gæster i sidste uge trængte ind i et hus på Hovleddet i Jægerspris via et opbrudt vindue.

Også på Gyldenstens Vænge i Frederikssund var det et opbrudt vindue, der natten til fredag skaffede en eller flere gerningsmænd adgang til en villa. Her er udbyttet fortsat ukendt.

Natten til søndag var det noget mere enkelt for ukendte gerningsmænd at liste sig ind via en uløst hoveddør på Kongelysvej, mens indehaveren lå og sov i stuen. Gerningsmanden kunne herpå liste sig uset ud igen med kontanter, værktøj og cigaretter.

Også i Slangerup bød weekenden på ubudne gæster i tidsrummet mellem fredag og søndag morgen. På Kærstykket blev der i en villa opbrudt et vindue, hvorpå tyven eller tyvene forsvandt igen med blandt andet manchetknapper og ure.

Publiceret 11 February 2019 11:57

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.