Arkivfoto

Nedrevet el-ledning dræbte hund

Ledning lå på fortov og cykelsti, da en hund kom for tæt på

Frederikssund En nedrevet el-ledning var tirsdag morgen klokken 07.45 årsag til, at en hund mistede livet.

Det fremgår af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi..

Ledningen var blevet revet ned ved en kranpåkørsel, og lå på fortov og cykelsti ved Roskildevej og Strandvangen i Frederikssund syd, og da en hund kom i kontakt med ledningen, mistede den livet.

Chaufføren af kranbilen opdagede ikke, at han havde revet ledningerne ned og kørte fra stedet.

"Vi vil nu se, om vi kan finde frem til chaufføren for at undersøge de nærmere omstændigheder," fortæller presserådgiver hos Nordsjællands Politi Henriette Døssing til Lokalavisen.

Det var efter alt at dømme hundens ejer, en 44-årig mand fra Frederikssund, som var ude at lufte hunden, da ulykken indtraf.

Publiceret 16 January 2019 10:08

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.