Foto: Mostphotos

Foto: Mostphotos

250.000 kroner dyr gravemaskine stjålet

Af
Jacob Nielsen

Det er natten til mandag lykkedes ukendte gerningsmænd at slippe afsted fra en adresse i Slangerup med en såkaldt bobcat i farven gul til en værdi af 250.000 kroner, oplyser Nordsjællands Politi.

Tyveriet fandt sted mellem klokken 03:05 og 03:10. Bobcatten holdt parkeret nær et supermarked på Københavnsvej i Slangerup, men tilhører et entreprenørfirma, oplyser politiet, som kan kontaktes på telefon 1-1-4, hvis man har oplysninger om tyveriet.

Publiceret 10 December 2018 13:48

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.