Modelfoto: Mostphotos.

Sigtet for spirituskørsel

Etaten har skærpet fokus på den dårlige cocktail, biler og alkohol udgør

Og mandag aften på Landerslevvej klappede fælden for en 42-årig mandlig bilist fra lokalområdet, da han blev standset af en patrulje klokken 22.00.

Her viste det sig ifølge politiets døgnrapport, at manden var påvirket af spiritus over det tilladte, og han blev derfor sigtet og anholdt. En blodprøve skal nu fastslå den eksakte promille.

Publiceret 04 December 2018 11:43

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.