Kørte med kokain i kroppen

Frederikssund En 23-årig mand fra Ringsted blev mandag aften klokken 20.25 standset af en patrulje, da han kom kørende ad Kocksvej.

Manden blev bedt om at udføre en narkometertest, som viste, at han var påvirket af kokain.

Det fremgår af døgnrapporten for Nordsjællands Politi.

Han blev derfor sigtet for at køre bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og en blodprøve skal nu vise præcis, hvor påvirket han var.

Publiceret 27 November 2018 09:59

SENESTE TV

Bro gør Hornsherred attraktivt: Investor vil bygge 100 boliger

Ikast-firmaet Klimahuse A/S har en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Forslaget til en lokalplan for området er netop sendt til Frederikssund Kommune, oplyser Claus Keld Hansen, som er medejer af Klimahuse A/S til avisen.

Rejsegilde fejret med pølser og kakao

"Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker," siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse A/S til Frederiksborg Amts Avis.