Foto: Rigspolitiet

Eftersøgt standset for narko-kørsel

En 26-årig mand fra Nivå blev klokken 01.55 natten til onsdag standset, da han kom kørende ad Hyllestedvejen ved Jægerspris.

Manden var påvirket af euforiserende stoffer og blev taget med på hospitalet for at få udtaget en blodprøve.

Da den 26-årige tillige var eftersøgt til fremstilling i Københavns Byret blev han efter blodprøvetagningen taget med på politistationen og senere overgivet til Københavns Politi, oplyser Nordsjællands Politi

Publiceret 31 October 2018 11:36

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.