Mand pågrebet i at stjæle fra Matas-butikker

Af
Af Birgitte Masson

Fælden klappede anden gang for to mænd der ville stjæle produkter fra Matas. For lørdag klokken 13 lykkedes det i første omgang at slippe afsted med at stjæle parfumer fra Matas i Egedalcentret. Men senere, helt nøjagtigt klokken 14.10 blev de samme gerningsmænd pågrebet, denne gang fordi de var i færd med at stjæle varer fra Matas i Sillebroen.

Det lykkedes politiet at pågribe den ene. Han blev varetægtsfængslet og bliver i dag (torsdag red.) fremstillet i Grundlovsforhør ved Retten i Hillerød. Manden, som er fra Rumænien, er 28 år. Den anden mand, som er i politiets søgelys, er endnu ikke pågrebet. Videoovervågningen fra Matas i Egedalscentret skal hjælpe politiet i eftersøgningen.

Publiceret 17 May 2018 00:00

SENESTE TV

Barok i kirken

Onsdag den 3. juli lyder der velklingende barokmusik, som kan nydes i de helt rigtige omgivelser under Skibby Kirkes store hvælv, der gengiver stemningen og atmosfæren i musikken helt tæt på publikum.

Koncerten begynder klokken kl. 19.30, og du kan høre et helt nyt program med Bachs berømte Dobbeltkoncert for fløjte, barokviolin og cembalo, Vivaldis koncert "L'estro armonico” – Den harmoniske have, Couperins "Le Tic Toc Choc" – Vækkeuret, der løb løbsk! og ikke nok med det - Daquins "Le coucou" Gøgen, der ikke ville holde op med at kukke!

Programmet spilles af den italienske barokviolinist Roberto Falcone, fløjtenisten Mogens Friis og den svenske cembalist Anders Danman. Alle tre musikere er af international klasse med omfattende koncertvirksomhed både i Skandinavien og det øvrige Europa.