En redningshelikopter hang under aktionen i luften og lyste vandet op. Til alt held var kvinden dog svømmet i land.

En redningshelikopter hang under aktionen i luften og lyste vandet op. Til alt held var kvinden dog svømmet i land.

Redningsaktion i fjord afblæst:

Kvinde svømmede i land

Nordsjællands Politi måtte sent torsdag aften iværksætte en større redningsaktion, efter en anmeldelse om, at en kvinde var forsvundet i vandet i Roskilde Fjord.

Kort efter klokken 23:30 kunne vagtchefen hos Nordsjællands Politi dog overfor Lokalavisen oplyse, at den 38-årige kvinde var blevet fundet i live, og at man derfor var i færd med at afblæse aktionen.

"Der er tale om en kvinde og en mand, der har været ude at sejle, og på en eller anden måde er hun altså endt i vandet. Nu skal vi have klarlagt, hvad der er sket," konstaterer han.

Fra Forsvarets Operationscenter blev der sendt en redningshelikopter i luften for at søge efter kvinden.

Men det viste sig at være overflødigt. Kvinden var nemlig selv svømmet i land efter en sejltur:

Vagtholdsleder ved Forsvarets Operationscenter, Ole Theill Sørensen, oplyser til eb.dk,  at kvinden havde planlagt, at hun ville svømme fra båden og ind på land.

Men da kvinden ikke længere kunne ses af den mandlige skipper, valgte manden at slå alarm.

"Personen ombord på skibet kunne se hende svømme et stykke vej. Efter kort tid kunne han ikke se hende længere og slog alarm. Vi reagerer ved at sende en redningshelikopter derop, fordi tiden er meget knap i situationen. Heldigvis er hun selv kommet ind til stranden," siger Ole Theill Sørensen til eb.dk

 

Publiceret 10 May 2018 23:25

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.