En redningshelikopter hang under aktionen i luften og lyste vandet op. Til alt held var kvinden dog svømmet i land.

En redningshelikopter hang under aktionen i luften og lyste vandet op. Til alt held var kvinden dog svømmet i land.

Redningsaktion i fjord afblæst:

Kvinde svømmede i land

Nordsjællands Politi måtte sent torsdag aften iværksætte en større redningsaktion, efter en anmeldelse om, at en kvinde var forsvundet i vandet i Roskilde Fjord.

Kort efter klokken 23:30 kunne vagtchefen hos Nordsjællands Politi dog overfor Lokalavisen oplyse, at den 38-årige kvinde var blevet fundet i live, og at man derfor var i færd med at afblæse aktionen.

"Der er tale om en kvinde og en mand, der har været ude at sejle, og på en eller anden måde er hun altså endt i vandet. Nu skal vi have klarlagt, hvad der er sket," konstaterer han.

Fra Forsvarets Operationscenter blev der sendt en redningshelikopter i luften for at søge efter kvinden.

Men det viste sig at være overflødigt. Kvinden var nemlig selv svømmet i land efter en sejltur:

Vagtholdsleder ved Forsvarets Operationscenter, Ole Theill Sørensen, oplyser til eb.dk,  at kvinden havde planlagt, at hun ville svømme fra båden og ind på land.

Men da kvinden ikke længere kunne ses af den mandlige skipper, valgte manden at slå alarm.

"Personen ombord på skibet kunne se hende svømme et stykke vej. Efter kort tid kunne han ikke se hende længere og slog alarm. Vi reagerer ved at sende en redningshelikopter derop, fordi tiden er meget knap i situationen. Heldigvis er hun selv kommet ind til stranden," siger Ole Theill Sørensen til eb.dk

 

Publiceret 10 May 2018 23:25

SENESTE TV