Fiskejolle med udstyr stjålet

Tyveriet beløber sig til 30.000 kroner, vurderer politiet

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

Et noget specielt form for tyveri har fundet sted mod en 56-årig mand i Skibby.

Han kontaktede politiet tidligt mandag morgen, efter at have konstateret, at hans fiskejolle var blevet stjålet i nattens løb.

Den indeholdt forskelligt udstyr, i form af en benzindunk, noget garn, fire fiskebøjer og en påhængsmotor af mærket Honda.

Politiet vurderer, at der er stjålet for i alt 30.000 kroner.

Fiskejollen har mærket “302” og er af typen “Askeladden”. Den er 15 fod og har hvidt skrog og orange ræling, og der står indgraveret “Erik”.

Publiceret 09 May 2018 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.