Indbrudstyve fik benene på nakken

To mænd efterlyses efter mislykket indbrudsforsøg

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

To mænd fik travlt med at stikke af, da de torsdag eftermiddag blev opdaget i færd med et indbrud i en villa på Viermosevej.

En kvindelig beboer kom hjem ved 14.30-tiden og så de to mænd, der hurtigt fik benene på nakken.

De havde nået at knuse en rude i hoveddøren og åbnet skabe og skuffer. Tilsyneladende nåede de ikke at stjæle noget.

Politiet har fået et signalement af de to, og håber derigennem at kunne pågribe dem.

Mændene beskrives begge som 25-30 år og mellemøstlige af udseende, den ene er 165-170 centimeter høj og tæt eller buttet af bygning. Han har sort kindskæg og bar joggingtøj og arbejdshandsker.

Den anden er 180-185 centimeter høj, slank af bygning, og han bar en mørk hættetrøje og et par cowboybukser. De to mænd kørte væk i en mindre personbil, som beskrives som lys sølvgrå og en nyere model.

Hvis nogen har set mændene eller bilen, bedes de kontakte Nordsjællands Politi.

Flere indbrud

Der meldes om flere indbrud i bededagsferien. Der har også været ubudne gæster i 3Fs kontor i Jernbanegade natten mellem onsdag og torsdag.

Der er stjålet otte bærbare pc'er og en overhead-projektor.

Mellem torsdag og lørdag har der været indbrud i en villa på Damgårdsvænget i Skibby. Der er stjålet smykker.

På Strandgårds Allé har der været indbrud i en villa mellem torsdag og søndag. Der er stjålet to pc'er af mærket “Azer”.

Publiceret 30 April 2018 11:10

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.