Indbrudstyve fik benene på nakken

To mænd efterlyses efter mislykket indbrudsforsøg

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

To mænd fik travlt med at stikke af, da de torsdag eftermiddag blev opdaget i færd med et indbrud i en villa på Viermosevej.

En kvindelig beboer kom hjem ved 14.30-tiden og så de to mænd, der hurtigt fik benene på nakken.

De havde nået at knuse en rude i hoveddøren og åbnet skabe og skuffer. Tilsyneladende nåede de ikke at stjæle noget.

Politiet har fået et signalement af de to, og håber derigennem at kunne pågribe dem.

Mændene beskrives begge som 25-30 år og mellemøstlige af udseende, den ene er 165-170 centimeter høj og tæt eller buttet af bygning. Han har sort kindskæg og bar joggingtøj og arbejdshandsker.

Den anden er 180-185 centimeter høj, slank af bygning, og han bar en mørk hættetrøje og et par cowboybukser. De to mænd kørte væk i en mindre personbil, som beskrives som lys sølvgrå og en nyere model.

Hvis nogen har set mændene eller bilen, bedes de kontakte Nordsjællands Politi.

Flere indbrud

Der meldes om flere indbrud i bededagsferien. Der har også været ubudne gæster i 3Fs kontor i Jernbanegade natten mellem onsdag og torsdag.

Der er stjålet otte bærbare pc'er og en overhead-projektor.

Mellem torsdag og lørdag har der været indbrud i en villa på Damgårdsvænget i Skibby. Der er stjålet smykker.

På Strandgårds Allé har der været indbrud i en villa mellem torsdag og søndag. Der er stjålet to pc'er af mærket “Azer”.

Publiceret 30 April 2018 11:10

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.