Udenlandske mænd ville snyde handlende:

Varetægtsfængsles for forsøg på bedrageri

Fire udenlandske mænd blev anholdt efter at have skabt utryghed i Frederikssunds Askelundscenter. De er nu varetægtsfængslet indtil 9. maj

Af
Af Birgitte Masson

Flere opmærksomme borgere kontaktede politiet onsdag ved middagstid, efter de havde lagt mærke til fire mænd med en mistænkelig adfærd.

De fire mænd, som kørte rundt i en blå stationcar med udenlandske nummerplader, blev bl.a. spottet ved Jem og Fix, Silvan og Stark i Frederikssunds Askelundscenter.

“De fortalte folk, at de kom fra Dansk Handicapforbund, og lod som om de var døvstumme. De holdt et stykke papir frem, hvor der stod, at de samlede penge ind,” fortæller Henriette Døssing fra Nordsjællands Politis presseafdeling.

En politipatrulje blev sendt til området, hvor det lykkedes at få fat på de fire mænd. Her viste det sig, at to af dem var under 18 år. De var alle af rumænsk afstamning, en af dem med bopæl i Tyskland.

De blev anholdt, sigtet for forsøg på bedrageri og fremstillet i Grundlovsforhør ved Retten i Hillerød, hvor dommeren valgte at varetægtsfængsle dem indtil den 9. maj. Det oplyser anklager ved Nordsjællands Politi Christina Grue til Lokalavisen.

Opdateret

Publiceret 26 April 2018 00:00

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv