18-årig mand fik sigtelser på stribe

En 18-årig mand blev natten til torsdag standset af politiet på Circle K i Skibby. Det kostede ham en stribe sigtelser

Af
Af Birgitte Masson

Circle K på Hovedgaden i Skibby blev natten til torsdag omdrejningspunktet for en større politisag.

Lidt over midnat blev en 18-årig mand fra Roskilde nemlig anholdt og efterfølgende sigtet for en stribe forhold.

Det viste sig, at han var i besiddelse af tre joints og 5,3 gram hash. En totenschlæger (håndvåben red.) et stk. foldekniv med en bladlængde på 10 cm. Dopingmidler i form af 97 stk. anabolske steroider som lå i en taske i bilens bagagerum. Ydermere blev den 18-årige også sigtet for at køre bil i påvirket tilstand, da en narkotest slog positivt ud for cannabis.

I forbindelse med ransagningen blev en mandlig passager i bilen sigtet for at være i besiddelse af tre joints. Han var fra Lejre og 23 år gammel.

Publiceret 26 April 2018 00:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.