18-årig mand fik sigtelser på stribe

En 18-årig mand blev natten til torsdag standset af politiet på Circle K i Skibby. Det kostede ham en stribe sigtelser

Af
Af Birgitte Masson

Circle K på Hovedgaden i Skibby blev natten til torsdag omdrejningspunktet for en større politisag.

Lidt over midnat blev en 18-årig mand fra Roskilde nemlig anholdt og efterfølgende sigtet for en stribe forhold.

Det viste sig, at han var i besiddelse af tre joints og 5,3 gram hash. En totenschlæger (håndvåben red.) et stk. foldekniv med en bladlængde på 10 cm. Dopingmidler i form af 97 stk. anabolske steroider som lå i en taske i bilens bagagerum. Ydermere blev den 18-årige også sigtet for at køre bil i påvirket tilstand, da en narkotest slog positivt ud for cannabis.

I forbindelse med ransagningen blev en mandlig passager i bilen sigtet for at være i besiddelse af tre joints. Han var fra Lejre og 23 år gammel.

Publiceret 26 April 2018 00:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.