Politiet:

Vær opmærksom på dette

Foråret er over os, og det betyder masser af aktiviteter udendøre. Politiet kommer her med et par gode råd, så man kan undgå tyveri:

Hvis man går eller sidder og nyder det gode vejr i haven, så husk at låse dørene til huset og luk vinduer, der er lette at komme ind af.

Hvis man udsættes for tyveri af eks. kontanter eller penge, så er der ingen dækning fra forsikringsselskabet, hvis der ikke er brudt noget op.

Endelig er det heller ikke sjovt at møde en tyveknægt i sit hus, der har kunnet gå direkte ind via en ulåst dør.

Vejret indbyder også til udendørs aktiviteter i parker m.v. Politiet opfordrer til, at man viser hensyn over for andre og eksempelvis ikke spiller høj musik eller smider affald rundt omkring.

Hvis man bliver inviteret til at grille hos gode venner, så husk at aftale, hvem der kører bilen hjem, hvis der kommer alkohol på bordet.

Sådan skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse, men mon ikke vi kan være sikre på, at ovennævnte gode råd også gælder i Nordsjælland.

mass

Publiceret 20 April 2018 00:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.