Hvid stationcar efterlyses:

Bilist stak af efter sammenstød

Har du set noget lørdag aften?

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

Lørdag aften ved 22.15-tiden opstod der et trafik-sammenstød i rundkørslen ved Frederiksværkvej og J.F. Willumsens Vej.

Uheldet opstod, da en bilist stoppede for at holde tilbage for en fodgænger, og blev påkørt bagfra.

Bilen, der påkørte, stak herefter af fra stedet. De eneste oplysninger politiet har om bilen, er at det er en hvid stationcar. Der er hverken oplyst bilmærke eller nummerplade.

Bilen er nu efterlyset. Hvis nogen har set noget til en hvid stationcar omkring nævnte tid og sted, bedes man kontakte Nordsjællands Politi, på telefon 114.

Ifølge politiet skete der materiel skade ved sammenstødet, og kun personskade i meget begrænset omfang. Den påkørte bilist, en 46-årig mand fra Frederiksværk, har ifølge politiets oplysninger pådraget sig nakkesmerter.

Publiceret 16 April 2018 10:38

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv