Beboer i Skibby opdagede pludselig tre køer i sin have

Af
Jakob Markert

Det kan være interessant nok at se på køer, der græsser på en mark, men hvad ville du sige til, hvis du en dag kiggede ud af dit vindue, og køerne så pludselig stod i den egen have?

Det er nok ikke ligefrem et ønske-scenario for de fleste - men ikke desto mindre skete netop dette for en person, der bor i området omkring Skibby, tirsdag eftermiddag.

Det oplyser Nordsjællands politi.

“Vi får en anmeldelse kl. 13.25 af en person fra Skibby om, at der står tre køer ude i personens have,” fortæller politikommissær Lars Braune Nielsen om den usædvanlige episode.

Inden politiet nåede at reagere på anmeldelsen, lykkedes dog selv for beboeren med hjælp fra en nabo at få jaget køerne væk fra haven og ud på Skovvejen i retning mod Sønderby.

“Vi har fået kontakt til en person, der menes at være ejeren, og som også selv bor ved Sønderby,” oplyser Lars Braune Nielsen.

Publiceret 28 March 2018 10:00

Lokalavisen Frederikssund nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Frederikssund
SENESTE TV

Færgegården skruer tiden tilbage på Blå Nat

Rekreation, romancer og roulader - Frederikssund Museum, Færgegården, skruer tiden tilbage til 1960’ernes Danmark, når Jægerspris Hovedgade ’går i blåt’ den 1. juni. 1960’erne er et årti, som vi både kender som de glade tressere og en turbulent tid. Det er en tid med højkonjunktur, der bl.a. betyder en udflytning fra storbyen, kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og mere rum til fritid, ferie og tilkøb af efterkrigstidens goder såsom bil, køleskab og tv. Det sætter sit præg på Danmarkskortet, hvor parcelhusene skyder op i forstæderne, mens sommerhusene bliver yndede tilflugtsmål. Den nye livstil sætter også præg på madkulturen, hvor kvinderne får mindre tid i køkkenet. Det betyder en drejning væk fra det sparsommelige og tidskrævende – og en helt ny bølge båret af overskud og interesse. 60’ere er dog også en tid med markører som rock’n’roll, sociale protester og et trykket politisk klima, hvor vi i år kan fejre 50-året for studenter- og ungdomsoprørerne i ’68.