Røveri mod Netto:

Gerningsmand truede 16-årig butiksansat

Af
Af Birgitte Masson

Med en pistollignende genstand rettet mod hovedet på en 16-årig butiksansat i Netto, lykkedes det en gerningsmand at true sig til et ukendt pengebeløb.

Episoden udspillede sig i Netto på Københavnsvej i Slangerup et par minutter efter lukketid, klokken 22.02, onsdag aften.

Den 16-årige mand bag kassen udleverede pengene i en pose til gerningsmanden, som stak af i ukendt retning. Han beskrives som værende i alderen 20-25 år. Han var ca. 180 cm høj, kraftig af bygning, solbrun og iført sort jakke med hætte, blå cowboybukser, sort skimaske. Derudover blev det konstateret, at han havde et mørkt mærke under venstre øje.

“Vi vil gerne have oplysninger fra eventuelle vidner i sagen,” siger Christian Marcussen fra Nordsjællands Politi. Han opfordrer til, at man ringer 114, såfremt man har set noget. Politi, i form af almindelig patrulje og en hundepatrulje var massivt til stede i området efterfølgende, dog uden at finde gerningsmanden.

Torsdag morgen var politiet igen tilbage i forretningen for at hente overvågningsvideoen, som måske kan hjælpe politiet til at lede efterforskningen i den rigtige retning.

Publiceret 22 March 2018 00:00

SENESTE TV