Røveri mod Netto:

Gerningsmand truede 16-årig butiksansat

Af
Af Birgitte Masson

Med en pistollignende genstand rettet mod hovedet på en 16-årig butiksansat i Netto, lykkedes det en gerningsmand at true sig til et ukendt pengebeløb.

Episoden udspillede sig i Netto på Københavnsvej i Slangerup et par minutter efter lukketid, klokken 22.02, onsdag aften.

Den 16-årige mand bag kassen udleverede pengene i en pose til gerningsmanden, som stak af i ukendt retning. Han beskrives som værende i alderen 20-25 år. Han var ca. 180 cm høj, kraftig af bygning, solbrun og iført sort jakke med hætte, blå cowboybukser, sort skimaske. Derudover blev det konstateret, at han havde et mørkt mærke under venstre øje.

“Vi vil gerne have oplysninger fra eventuelle vidner i sagen,” siger Christian Marcussen fra Nordsjællands Politi. Han opfordrer til, at man ringer 114, såfremt man har set noget. Politi, i form af almindelig patrulje og en hundepatrulje var massivt til stede i området efterfølgende, dog uden at finde gerningsmanden.

Torsdag morgen var politiet igen tilbage i forretningen for at hente overvågningsvideoen, som måske kan hjælpe politiet til at lede efterforskningen i den rigtige retning.

Publiceret 22 March 2018 00:00

SENESTE TV

Året er startet godt for FC Fjordbold.

Lørdag eftermiddag vandt holdet igen, og har nu hentet fuld gevinst i begge kampe hidtil i 2019.

Men hvor sidste uges 6-1 sejr mod Albertlund IF blev hentet med flot spil og relativt overbevisende, så var der mere mudder i maskineriet i dagens hjemmekamp mod Nørrebro Futsal.

Møllegaardhallen dannede en flot ramme om kampen, og fra start lignede det igen, at Fjordbold ville spadsere sig til en overbevisende sejr, da man allerede efter tre minutters spil var foran 2-0 på mål af henholdsvis Brian Mengel og Marco Aurelio.

Men herfra mistede Fjordbold lidt gnisten og gæsterne spillede sig fint ind i kampen. På få minutter midt i første halvleg fik de også scoret to mål, og således kom gæsterne på omgangshøjde. På dette tidspunkt var kampen meget lige og bølgede frem og tilbage.

Kort før pausen fik hjemmeholdet så et vigtigt rygstød, da Marco Aurelio fik scoret til 3-2. Målet var til gengæld værd at vente på.

Brian Mengel spurtede frem i venstre side, hvorefter han spillede på tværs til Marco Aurelio, der med et elegant chip fik bolden over keeperen og i nettet.

I anden halvleg var Fjordbold fortsat ikke sprudlende som til at starte med, men de fik lukket mere ned for gæsterne, der havde vanskeligere ved at komme til afslutninger end i første halvleg.

Mål blev der ikke scoret mange af, og hjemmeholdet tillod sig endda at misse et straffespark undervejs. Men en af kampens store oplevelser var ligesom sidst Brian Mengel – og han fik lidt ro på holdet og hjemmepublikummet med målet til 4-2.

I kampens allersidste minut kom så også Morten Hauglund på scoringslisten, og dermed sluttede det 5-2. Et resultat, der får sejren til at fremstå mere overbevisende end den i virkeligheden var.

Skarphed og koncentration bliver to vigtige fokusområder, når FC Fjordbold spiller igen i den kommende weekend. Der venter nemlig København Futsal, som netop nu indtager 1. pladsen i Liga Øst. København har fortsat ikke tabt, men Fjordbold kan hænge optimismen på det faktum, at den omvendte kamp sluttede 4-4, og hvor Fjordbold i den grad var ovenpå flere gange undervejs.