Politiet har offentliggjort dette billede fra overvågningskameraet af manden, der begik tyveriet i guldsmedeforretningen.

Politiet har offentliggjort dette billede fra overvågningskameraet af manden, der begik tyveriet i guldsmedeforretningen.

Har du set denne mand:

Her stjæler han guldringe for 130.000

Politiet efterlyser mand for frækt tyveri mod guldsmed

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

En mand begik lørdag et frækt tyveri mod guldsmedeforretningen Rebecca Falck Smykker i Jernbanegade.

Manden var ved 13.30-tiden gået ind i butikken, hvor han kiggede sig omkring. Ekspedienten spurgte om han skulle have hjælp til noget, men han afviste.

Herefter gik manden igen, og ekspedienten opdagede at der var blevet stjålet guldringe, til en samlet værdi af 130.000 kroner.

Manden er blevet filmet af butikkens overvågningskamera, og politiet har valgt at offentliggøre et billede af manden herfra, og håber på borgernes hjælp til at få ham fanget.

Samtidig har man også sikret sig DNA-spor og fingeraftryk.

Manden beskrives som 20-30 år, østeuropæisk af udseende, cirka 180 centimeter høj, spinkel af bygning og mørklødeet.

Han har sort, kort hår med høje tindinger og fuldskæg. Han talte dansk med accent og var ved tyveriet iført cowboybukser og en almindelig, mørkeblå vinterjakke.

Publiceret 19 March 2018 10:52

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv