17-årig sigtet for røveri:

Truede sig til gratis tøj

Manden blev anholdt kort efter røveriet

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

En 17-årig mand begik lørdag eftermiddag røveri mod SportMaster på Sillebroen.

Han havde ifølge politiet fået lagt noget tøj til side ved disken. Men fremfor at betale trak han en pistol og truede ekspedienten til at få tøjet udleveret gratis, med ordene “giv mig varerne”. Herefter stak han af fra stedet.

Politiet sendte flere patruljer afsted til Sillebroen og fik hurtigt fanget den 17-årige, blandt andet ud fra et signalement. Manden, der er fra Roskilde, blev anholdt og sigtet for røveri.

På grund af sin unge alder, og da han ikke er tidligere straffet, samt at der efter politiets vurdering var tale om et “mildt røveri”, blev den 17-årige løsladt efter afhøringen hos politiet. Men han er stadig sigtet for røveri.

Publiceret 19 March 2018 10:31

SENESTE TV

Mindeord om Knud Lindeløv

Lærer Knud Lindeløv, Frederikssund, blev født d. 25. august 1924 og døde d. 11. november 2018 i sit eget hjem.

Knud Lindeløv havde sin opvækst i Køng Præstegård.

Som uddannet lærer bosatte han sig sammen med sin hustru Aase Lindeløv i Frederikssund, hvor han blev ansat på Falkenborgskolen.

Da Marienlystskolen blev bygget, indgik han fra start af i lærerteamet der. Han underviste bl.a. i matematik, fysisk og kemi, indtil han gik på pension i 1984.

En del kender ham også for de ca. 50 huse, han tegnede og stod for opførelsen af i Frederikssund og omegn. Desuden var Knud i en årrække kirkesanger i Stenløse-Veksø sogn.

Knud Lindeløv efterlader sig 3 børn, 4 svigerbørn, 8 børnebørn og 12 oldebørn.

Knud Lindeløv vil blive husket for sit ihærdige engagement og gåpåmod overfor alskens udfordringer, sit intense nærvær og sin store kærlighed til familien. Æret være hans minde.

Bisættelse fra Frederikssund Kirke lørdag d. 24. november kl. 12.

Inga, Søren og Susanne Lindeløv